Caliber Bingo

Caliber Bingo har som slogan “Sveriges roligaste bingosajt”, vilket också givetvis är deras mål. Caliber Bingos slogan skvallrar ganska avslöjande om att det den svenska marknaden dem inriktar sig mot. Vilket också är väldigt fördelaktigt för oss svenskar då precis allt är på svenska så som exempelvis bingospelen, kundtjänsten och valutan.

Caliber Bingo drivs av etablerade Functional Games SA och drivs på den stabila och säkra mjukvaran Parlay.

Bingobonus

Caliber Bingo ger dig 100 kr gratis bingopengar att spela för när du registrerar dig hos dem. Caliber Bingo ger dig också 100% insättningsbonus upp till 2000kr  + 200 cash-rundor i Starburst!

dessutom får du
50 gratisrundor när du sätter in 100 kr eller mer
100 gratisrundor när du sätter in 500 kr eller mer
150 gratisrundor när du sätter in 1000 kr eller mer
200 gratisrundor när du sätter in 1500 kr eller mer

 

Insatt belopp ska omsättas.
100% insättningsbonus har omsättningskrav på 30x.

Spelupplevelse

Tack vare att allt är på svenska så letar sig givetvis många svenska bingospelare hit. Detta förhöjer spelupplevelsen – då bingo även innefattar en stor social bil – i exempelvis chatten då det är lätt att göra sig förstådd.

Förutom detta så använder sig Caliber Bingo av den välkända mjukvaran Parlay som – om du har spelat på något annat bingorum – troligtvis känner igen, vilket gör att du kommer in i bingospelandet snabbt. Om du inte spelat bingo online tidigare så är Parlay en mycket bra mjukvara att börja spela bingo med. Då denna är väl strukturerad och bra designad.

Säkerhet

Caliber Bingo satsar hårt på säkerheten. Ett steg som är viktigt är givetvis mjukvaran. Parlay är – som tidigare beskrivet – den ledande mjukvaran inom bingospel. Tack vare detta är det en välutvecklad, säker och beprövad mjukvara som ständigt utvecklas och görs säkerhetsuppdateringar på. CaliberBingo har en giltig spellicens i Curacao.

Förutom detta så garanterar även Caliber Bingo att informationen om dig bevaras säkert och inte säljs vidare till en tredje aktör.

Kundtjänst

Caliber Bingo har tillsammans med ett fåtal andra bingorum en kundtjänst som du kan nå dygnet runt via telefon! Förutom kundtjänsten via telefon så har det även e-postsupport om du känner att detta alternativet är lättare för dig när du vill kontakta dem! Uppgifterna till kundtjänsten hittar du här till höger.

Har du erfarenhet av Caliber Bingo Lämna en kommentar om vad du tycker här nedan!

Snabbfakta om Caliber Bingo

Bonus1250 kr
Matchning100%
Gratis bingopengar50 kr
SkattefrittJa
Betyg
Ge betyg 1Ge betyg 2Ge betyg 3Ge betyg 4Ge betyg 5

Detaljfakta om Caliber Bingo

Insättning/UttagVISA, MasterCard, Moneybookers, Neteller, Banköverföring, Ewire och Click2Pay
Kundtjänst e-postkundsupport@bingoresponse.com
Kundtjänst telefon0200-88 45 06

Bonusfakta om Caliber Bingo

BonuskodIngen bonuskod krävs.
BonusfaktaBonusen måste omsättas minst 10 gånger på bingo och 20 gånger på övriga spel innan du kan ta ut vinstpengar som du vunnit med hjälp av bonusen. Du måste även satt in minst 200 kr innan du kan göra ett uttag på det pengar du vunnit med hjälp av bonusen.