Bestbingo

BestBingo kan vara det generösaste bingorummet i branschen. Med allt från en grym gratis bonus och otroliga insättningsbonusar som du kan läsa mer om här nedan till VIP-poäng.

BestBingo är registrerat och etablerat i England. Dem har en helt svensk version av deras bingorum och det är även den svenska marknaden dem satsar hårdast på.

Bingobonus

BestBingo är just nu det generösaste bingorummet gällande bonuserbjudanden.

Du får hela 250 kr gratis, detta utan krav på insättning! Du får även en insättningsbonus – vid din första insättning – på upp till 2000 kr med en matchning på 100%. Det vill säga, sätter du in 1000 kr så sätter även BestBingo in 1000 kr och totalt har du då – tillsammans med dina gratis bingopengar på 250 kr – totalt 2250 kr att spela för, trots att du bara satt in 1000 kr!

Men det slutar inte här. Du får nämligen minst 30% på alla dina insättningar, från insättning nummer två och framåt. På måndag får du – vid insättning – en bonus på upp till 500 kr med en matchning på 50%. På fredagar får du också – vid insättning – en bonus på upp till 500 kr men då istället en matchning på 100%!

Förutom detta får du även 150 kr för varje ny medlem du värvar.

BestBingo är helt klart det mest generösaste bingorummet idag!

Spelupplevelse

BestBingo har en bra och väl organiserad klient. Det erbjuder även ett flertal olika bingovarianter. Den mest traditionella som det flesta känner igen – om än kanske inte till namn – är 75 nummer. Den kan spelas i två varianter, klassisk eller variant. Klassisk spelas till någon har vunnit, antingen vågrätt, lodrätt eller diagonalt. Variant spelas under fem omgångar med tre brickor, där varje omgång har en vinnare.

Säkerhet

BestBingo garanterar att dina uppgifter och din aktivitet på deras bingorum är säkert. Du är garanterad att inga uppgifter om dig sprids, säljs eller hyrs ut till tredje part.

BestBingo använder sig även av SSL för att dina betalningar ska vara säkrade via kryptering. Att det är SSL kan du se genom att webbadressen börjar på https:// istället för http://. Detta betyder att trafiken är krypterad.

BestBingo har även samma säkerhetsnivå på kreditkortsuppgifter och pengatransaktioner som banker har, eftersom det använder sig av ett liknande säkerhetssystem.

Kundtjänst

BestBingo har ett flertal olika sätt du kan kontakta deras kundtjänst på. Antingen via e-post, livechatt eller telefon. Livechatten har öppet mellan 16.00 – 23.00 CET. Kundtjänsten erbjuds på antingen svenska eller engelska.

Har du erfarenhet av BestBingo? Lämna en kommentar om vad du tycker här nedan!

Snabbfakta om Bestbingo

Bonus2000 kr
Matchning100%
Gratis bingopengar250 kr
SkattefrittJa
Betyg
Ge betyg 1Ge betyg 2Ge betyg 3Ge betyg 4Ge betyg 5

Detaljfakta om Bestbingo

Insättning/UttagVISA, MasterCard, Entropay, Moneybookers
Kundtjänst e-postsupport@bestbingo.com
Kundtjänst telefon0200-88 45 06

Bonusfakta om Bestbingo

BonuskodIngen bonuskod krävs.
BonusfaktaDu kan inte ta ut din bingobonus kontant däremot kan du ta ut pengar du vunnit genom din bonus. Du måste även ha gjort en insättning innan du kan ta ut några pengar. Denna insättningen måste vara gjord de senaste 90 dagarna.